Kamers
Bij Ad&An zijn twee verschillende kamers beschikbaar. De ruime badkamer met ligbad en aparte douche wordt door beide kamers gedeeld. Voor uw ontbijt maakt u gebruik van onze gezellige woonkamer of knusse tuin. De kamers zijn voorzien van handdoeken en de bedden in de kamers worden dagelijks opgemaakt.    

Kamer 1

Onze eerste kamer is licht en ruim ingedeeld. Er staat een tweepersoons boxspring bed met twee aparte eenpersoons dekbedden. Er zijn twee gardarobekasten ingebouwd om uw kleding in kwijt te kunnen en onder het raam is een bankje om rustig van uw koffie of thee te kunnen genieten die u zelf in de kamer kunt klaarmaken. In de kamer hangt een flatscreen-tv en er is een uitgebreid zenderpakket beschikbaar.
    

Kamer 2

De tweede kamer is modern en luxe ingedeeld met een tweepersoons boxspring wederom met twee eenpersoons dekbedden. Ook in deze kamer is een ingebouwde gardarobekast voor u gemaakt waar u makkelijk al uw kleding in kwijt kan. Boven het bankje onder het raam staan een waterkoker en een tableau met alles om koffie of thee te maken voor u klaar. Er is een riante flatscreen-tv aan de muur bevestigd en ook deze heeft een uitgebreid zenderpakket beschikbaar. Foto's van kamer 2 volgen spoedig.
    

Prijzen

De kamers kosten beiden 53,- per nacht. Dit is inclusief belastingen. Ontbijt is optioneel en kost 7,50 per persoon.