Even voorstellen

Wij zijn Ad en Anneke van Antwerpen. Wij zijn sinds 2005 een gelukkig getrouwd stel en wonen in het mooie Enkhuizen. Anneke werkt sinds 1989 als rijinstructrice bij rijschool Dolfin, een familiebedrijf van haar ouders en Ad werkt sinds 1986 op de sluis in Enkhuizen als sluismeester.

Naast deze werkzaamheden hebben wij altijd als droom gehad om iets te doen in het toerisme. Het liefst in een kleine vorm en op persoonlijk niveau. Toen in 2012 alle kinderen het huis uit waren en wij alle ruimte voor onszelf hadden, hebben we de knoop doorgehakt en zijn we ons huis gaan verbouwen om plaats te maken voor een leuke en vooral huiselijke Bed & Breakfast.

Gelukkig is Ad heel erg handig en kon hij het grootste deel van de verbouwing zelf doen. Anneke heeft daarnaast een goed oog voor mooie dingen en zit vol goede ideeën, waardoor wij samen de perfecte combinatie waren om deze prachtige B&B tot stand te brengen.

Wij hopen u daarom snel te mogen ontvangen in onze zelf ontworpen, zelf gerenoveerde en met liefde tot stand gebrachte Bed & Breakfast ‘Bij Ad & An’.

Ad en Anneke van Antwerpen

verbouwen3
Anneke klussend aan de overkapping
verbouwen1
Ad tijdens de kluswerkzaamheden